Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Boluspor Teknik Direktörü Çetin: Adanaspor maçında daha önce yaptığımız hatalardan kurtulup 3 puan alarak döneceğiz (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Bolusporun Teknik Direktörü Oğuz Çetin, pazar günü karşılaşacakları Adanaspor maçında, daha önceki hatalardan kurtulup 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
     Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda oynanan karşılaşmaların zorlu geçtiğini belirterek, Adanaspor deplasmanından 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.
     Basit hatalar nedeniyle bir çok maçı kaybettiklerini belirten Çetin, oyunsal ve mücadele anlamında takımın bir sıkıntısının olmadığını ancak duran toplardan yenilen gollerin önemli bir sorun olduğunu anlattı.
     Çetin, Adanasporun ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden olduğunu dile getirerek, Takımların güçlü yada zayıf olması bizim için fark etmez. Biz, gerekli bütünlük içerisinde gerekli mücadeleyi yine ortaya koyacağız. Önemli olan maç esnasında basit hatalardan sıyrılabilmek. Bu yönde çalıştık. Adanaspor maçında, daha önceki yaptığımız hatalardan kurtulup 3 puan alarak döneceğiz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER