Futbol: Nike Premier Cup 15 Yaş

Futbol: Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası -Türkiyeyi, Slovenyada düzenlenecek şampiyonada temsil edecek Medical Park Antalyaspor takımı oyuncuları, kulüp yönetimi ile bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Futbolda, Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek Medical Park Antalyaspor oyuncuları ve ailelerine, kulüp yönetimi yemek verdi.
     Hasan Subaşı Tesislerindeki yemeğe Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, teknik direktör Mehmet Özdilek, futbol direktörü Sedat Karabük ve yönetim kurulu üyeleri ile U15 takımı oyuncuları ve aileleri katıldı.
     Akıncıoğlu, burada yaptığı konuşmada, 15 yaş altı takımı oyuncularını yetiştiren aileleri tebrik ederek, sporcuların sportif başarılarının yanında okullarında da başarılı olmalarının önemli olduğunu söyledi.
     Önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar kazanılmasını beklediklerini dile getiren Akıncıoğlu, son yıllarda kulüp olarak altyapıya yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını kaydetti.
     Özdilek ise altyapıya özellikle son iki yıldır ağırlık verdiklerini, bunun meyvelerini almanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.
     Genç futbolculara tavsiyede bulunan Özdilek, şöyle konuştu:
     "Yarışmacı bir grupsunuz, geleceğiniz için müthiş bir tecrübe olacaktır. Takım olgusunu oyuncularımıza anlatmaya çalışıyoruz. Futbolda kimse tek başına kahraman olamaz ama takım olursak içinizden çok kahramanlar çıkacaktır. Yolun başındasınız, önünüzde çok uzun bir maraton var. En iyi dereceyi alarak hem bizleri hem Türk halkını onurlandırmak sizin göreviniz. Hem okulunuzu okuyacaksınız hem de futbolda başarılı olacaksınız. Hepinizi tebrik ediyorum."
     Daha sonra Özdilekin imzaladığı Medical Park Antalyaspor formaları, 15 yaş altı takımı oyuncularına hediye edildi.
     Medical Park Antalyaspor, 10-12 Mayıs tarihlerinde Slovenyada düzenlenecek "Nike Premier Cup" Avrupa Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Nike Premier Cup 15 Yaş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER