Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Karaman: -"Bizim için önemli 2 puan kaybettik" -Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: -"Buradan yenilmeden dönmek de bana göre önemli"


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor ile berabere kalmalarına ilişkin, "Bizim için önemli 2 puan kaybettik" dedi.
     Karaman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, stattaki atmosfer ve taraftarların verdiği coşkuyla bir an önce golü bulmak istediklerini ve bu zihniyetle oynadıkları için hücum bölgesinde çok top kaybedip kendi hatalarından kaynaklanan bir golle yenik duruma düştüklerini söyledi.
     Böyle stresli bir maçta 1-0 geriye düştükten sonra oyunu ve skoru dengelemenin kolay olmadığını anlatan Karaman, şöyle devam etti:
     "İyi bir zamanda golü attık. İkinci yarı az da olsa net pozisyonlarımız vardı. (Belluschinin şutu) O top nasıl auta gitti anlayamadım. Orada golü atsak rakip üzerimize gelecek, daha fazla pozisyon zenginliği olacaktı ama rakip iyi kapandı. Bizim için önemli 2 puan kaybettik. Bunu telafi etmek için haftaya Orduspor ile deplasmanda oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız."
     Maurice Edu da istedikleri oyunu sergileyemediklerini dile getirdi. Bu puan kaybıyla lig sıralamasında geri düştüklerini ifade eden Edu, gelecek haftalardaki maçların daha fazla önem kazandığına dikkati çekti.
     Basser ise kendi hatalarından kaynaklanan bir pozisyon sonucu gol yediklerini ancak beraberliği yakalamalarının ardından üstünlük sayısını bulamadıklarını anlattı.
    
     -Akhisar Belediyespor cephesi-
    
     Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise maça 3 puan hedefiyle çıktıklarını ancak bunu sağlayacak oyunu sergileyemediklerini bildirdi.
     Sezon sonuna yaklaşılırken kazanılan her puanın çok önemli olduğuna işaret eden Hamzaoğlu, "Buradan yenilmeden dönmek de bana göre önemli. Oyuncularımı en azından skoru koruma adına ortaya koydukları oyundan dolayı tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
     Bir gazetecinin, "Son 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldınız. Bu çıkışı neye bağlıyorsunuz" sorusunu yanıtlayan Hamzaoğlu, her zaman inançlarını sağlam tuttuklarını ve ligden düşeceklerine hiç inanmadıklarını belirtti.
     Çıkışlarını, lige ısınmaları, oyuncuların birbirini daha iyi tanıması ve sistemin oturmasına bağladığını vurgulayan Hamzaoğlu, "Şu anda tüm oyumcularım hazır ve forma bekliyor" diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER