Futbol: FIFA 20 Yaş Altı Dünya

Futbol: FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası -Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki: Açılış maçına ve B Grubu maçlarına ev sahipliği yapacak Kayseri, müsabakalara en iyi şekilde hazırlanıyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Açılış maçına ve B Grubu maçlarına ev sahipliği yapacak Kayseri, müsabakalara en iyi şekilde hazırlanıyor dedi.
     FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası kura sonuçlarını değerlendiren Özhaseki, yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesinin Kayseriye kazandırdığı spor tesislerinin dünya çapında organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirtti.
     Sportif tesisleşme konusunda Kayserinin öncü rol oynadığını ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:
     2009 yılında Türk futboluna kazandırdığımız Kadir Has Stadı, bütün uluslararası organizasyonlar için adı öne çıkan statlardan birisi oldu. Gerek milli takımımızın maçlarına ev sahipliği yapan, gerekse de ülkemizin aday olduğu tüm uluslararası şampiyonalar için aday stat olarak gösterilen Kadir Has Stadı, bizim de gurur kaynağımız haline geldi. Daha önce de Kadir Has Kongre Merkezinde Dünya Basketbol Şampiyonasına en iyi şekilde ev sahipliği yapmıştık. Şimdi karşımızda FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası gibi önemli bir organizasyon duruyor. Organizasyonun açılış maçı ve B Grubu maçları, Kadir Has Stadında yapılacak. Maçlara en iyi şekilde hazırlanıyoruz.
     Bu tür büyük organizasyonların, düzenlendikleri şehirlere ve ülkeye ekonomik yönden de büyük katkı sağlayacağını belirten Özhaseki, Binlerce sporsever, gazeteci ve televizyoncu, bu organizasyon için şehrimize gelecek. Bu da başlı başına ayrı bir ekonomi yaratacak. Fakat biz bu işe daha çok prestij yönünden bakıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / İsmail İçer
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
<< Önceki Haber Futbol: FIFA 20 Yaş Altı Dünya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER