Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Yeşilovaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Yeşilovaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki haftada maçlarda istemedikleri olaylar yaşandığını, bu maçların hakemlerinin yönetimlerini doğru bulmadıklarını söyledi.
     Hem deplasmandaki Muratpaşa Belediyespor hem de sahalarındaki Manavgat Belediyespor maçında ikişer oyuncularının kırmızı kartla oyun dışında kaldıklarını, sonraki haftalar için cezalı duruma düştüklerini hatırlatan Altun, yaşanan olaylara karşı hakemlerin tutumlarını iyi niyetli olarak yorumlayamadıklarını belirtti.
     Altun, şöyle konuştu:
     Ligden düşmemek için ilimiz takımları arasında lider bitirmemiz gerekiyor. Bu güne kadar kaybettiğimiz hiçbir maçta hakemleri suçlamadık. Ancak son iki haftada dört oyuncumuz kırmızı kart gördü. Tüm bu olumsuzluklara rağmen hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Yeşilovaspor maçını kazanmak ve takımımız üzerinde oynanmak istenen oyunlara en iyi cevabı vermek istiyoruz.
     Altun, Yeşilovaspor maçı öncesi takımda dört futbolcunun cezalı, Fatihin ise sakatlığının sürdüğünü bildirdi.
     Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta 24. hafta maçları öncesi Kumluca Belediyespor 35 puanla 6, Yeşilocaspor ise 16 puanla 12. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER