Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Manavgat Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Manavgat Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, yaptığı açıklamada, deplasmanda yapılan her maçın zorluğunu bildiklerini ve buna göre maçlara hazırlandıklarını ifade ederek, ancak bir maçın kaderinin sahadaki takımların oyunu kadar maçı yöneten hakemin verdiği kararlara da bağlı olduğunu söyledi.
     Muratpaşa Belediyespor maçının en az 15 dakika geç başladığını, il merkezindeki maça güvenlik gelmediğini belirten Altun, buna rağmen maçın ilk dakikasında golü bulduklarını anlattı.
     Maçta hakemin bütün kararları rakip takım lehine verdiğini ileri süren Altun, şöyle konuştu:
     Hakemi yanıltmaya yönelik harekette bulunan rakip oyuncuya sarı kart göstermesi gerekirken, aleyhimize penaltı verdi. İtiraz eden takım kaptanımızı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Oyun kuralları içindeki bir pozisyonda kalecimizi kırmızı kartla oyundan atıp rakip lehine ikinci penaltıyı verdi. Ne takım ne de kulüp yönetimi olarak bugüne kadar hiçbir yenilgide hakem kararları arkasına sığınmadık. Ancak öyle görülüyor ki bazı şeyler futbol ve spor dışında gerçekleşiyor. Biz mücadelemizi bundan sonra da futbol kuralları ve spor ahlakı çerçevesinde sürdüreceğiz.
     Hafta sonu oynayacakları Manavgat Belediyespor maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Altun, yaşanan olaylara rağmen oyuncuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu kaydetti. Altun, takımda cezalı futbolcuların dışında sakat oyuncu bulunmadığını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER