Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Muratpaşa Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Muratpaşa Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, son iki haftadır aldığı mağlubiyetlere dur demek istiyor.
     Kendisi gibi Antalya temsilcisi olan Muratpaşa Belediyespor maçını kazanmak isteyen Kumluca Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.
     Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki haftadır aldıkları yenilgiler nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Deplasmanda karşılaşacakları Muratpaşa Belediyespor maçından en avantajlı skorla dönmek istediklerini ifade eden Altun, bu maçı kazanarak kötü gidişe dur demek istediklerini anlattı.
     Ligde bundan sonraki hedeflerinin Antalya şampiyonu olmak olduğunu bildiren Altun, Bundan sonraki hedefimiz Antalya takımları arasında ligi birinci bitirmek. Son iki haftada hak etmediğimiz bireysel hatalardan kaynaklı mağlubiyetler aldık. Bu da bizi ligde bundan sonraki hedefimiz için değişiklik yapmamıza neden oldu. İnşallah hafta sonu deplasman maçımızı kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyoruz dedi.
     Takımda ceza oyuncu bulunmadığını bildiren Altun, sakat oyuncuların da iyileştiğini ve takımla çalışmaya başladıklarını kaydetti. Altun, lig başından bu yana kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür ederek, bundan sonra da takımlarını desteklemelerini istedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER