Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Zara Belediyespor Kulübü başkanlığına Erdoğan Döner seçildi


SİVAS (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta lider durumda bulunan Zara Belediyesporun kulüp başkanlığına Erdoğan Döner seçildi.
     Zara Belediyespor Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı, Zara Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoyun yaptığı kongrede, oluşturulan tek liste delegelerin oyuna sunuldu.
     Açık oylamanın yapıldığı genel kurulda, iş adamı Erdoğan Döner kulübün başkanlığına seçildi. Kulübün yönetim kurulu üyeliklerine ise Mehmet Bağca, Nevzat Karakeben, Sedat Coşkun, Ergüder Sümbüloğlu, Kenan Oğuzhan, Hüseyin Topkaya ve Ebubekir Çaygöz getirildi.
     Seçimin dilek ve temenniler kısmında konuşan Gürsoy, Döner, Bağca ve Karakeben, seçimin kulüp adına hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Gürsoy, Zara Belediyesporun başarılı bir dönem geçirdiğini belirterek, ligin lideri durumunda olan takımın kongreyle istikrarını devam ettireceğini söyledi.
     Kulüp başkanı Erdoğan Döner ise kulübün ilçenin tanıtımında yadırganamayacak bir etkisinin olduğunu söyledi. Yaptırdıkları yüksekokul binasının değil Zara Belediyesporun konuşulduğunu anlatan Döner, bu başarının devam etmesi için her türlü çalışmayı gerçekleştireceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Muzaffer Akyüz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER