Futbol

Futbol -Medical Park Antalyaspor, altyapıdan yetiştirdiği Musa Nizam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı -Akdeniz ekibi, Sivasspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, altyapıdan yetiştirdiği ve sezon sonu sözleşme süresi dolacak Musa Nizam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
     Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen törende Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Musa Nizamın 10 yaşından beri Antalyasporun altyapısından yetişen, gurur duydukları bir oyuncu olduğunu belirterek, Musa ile 3 yılllık yeni bir sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Altyapımızdan yetişen milli takımda da oynayan başarılı oyuncumuzun takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz diyen Akıncıoğlu, oyuncularının Antalyaspora bundan sonra da hizmet edeceğini ve başarılı olacağına inandıklarını kaydetti.
     Akıncıoğlu, Musa altyapıdaki diğer futbolcularımıza da bu davranışıyla örnek olacak. Kendisi de böyle bir camiada bulunmaktan son derece mutlu. Antalyanın, Antalyasporun Türk futboluna kazandırdığı çok değerli bir oyuncumuzu tebrik ediyorum dedi.
     Kendisini yeniden kırmızı-beyazlı takıma bağlayan 3 yıllık imzayı atan Musa Nizam da iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulunarak, Yaşadığım ilin takımında oynayacağım için çok mutluyum. Çok sayıda takımdan teklif aldım, yetiştirme bedeli ile sezon sonu serbest kalacaktım. Başkanımla da konuştum gideceksem daha fazla para kazandırarak bu takımdan gitmek isterim diye konuştu.
    
     -Sivasspor maçı hazırlıkları-
    
     Medical Park Antalyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından hafif tempoda koşu yaptı. Daha sonra oyuncular, dar alanda 7şerli 3 gruba ayrılarak, 5e 2 oynadı. Antrenmanın son bölümünde uzaktan şut çalışması yapan kırmızı-beyazlı oyuncular, ardından kanatlardan yapılan ortalarda gol çalışması yaptı.
     Yaklaşık bir saat süren idmanın ardından Uluslararası Antalya Üniversitesinden çoğunun yabancı olduğu taraftar grubu, kırmızı-beyazlı oyunculara ve teknik heyete baklava ikram etti.
     Antrenmanda uzun süredir sakatlığından dolayı antrenmanlara katılamayan kaleci Hakan ve sakatlıktan yeni çıkan Deniz Barış ilk kez takımla birlikte çalıştı. İdmanda dünkü antrenmanda takım arkadaşının formasına takılan parmağında tendonu kopması sonucu ameliyat olan Mehmet Sedef ve salonda çalışmalarını sürdüren Diarra yer almadı.
     Medical Park Antalyaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından tamamlayacak. Kırmızı-beyazlı takım, yarın özel uçakla Sivasa gidecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER