Futbol

Futbol -Gençlerbirliği eksik çalıştı -Başkent temsilcisi, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına 13 futbolcusundan yoksun başladı


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, 9 Şubat Cumartesi günü sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına 13 futbolcusundan yoksun başladı.
     Beştepe İlhan Cevcav Tesislerinde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenmana 15 futbolcu katıldı. İdmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular, pas çalışmasının ardından minyatür kale maç yaptı. Neşeli geçen minyatür kale maçta Azofeifa ve Lekic, attıkları gollerle dikkati çekti.
     Antrenmanda milli takımlarda bulunan Aykut, Ramazan, Artun, İlkay, Ahmet Çalık, Jimmy, Petrovic ve Curri ile tedavisine devam edilen Kulusic katılmadı.
    
     -Ekighodan hat-trick-
    
     Ekigho, Tomic, Ferhat Çapa ve Kerim Zengin ise A2 takımın Final Grubunda Adana Demirspor ile yaptığı maçta görev aldı. Ekigho, attığı 3 golle kırmızı-siyahlılara galibiyeti getirdi. Gençlerbirliği, 10. dakikada Velinin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi tamamladığı maçı, 3-1 kazanarak Final Grubuna galibiyetle başladı.
     Başkent temsilcisi, yarın saat 14.00te yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER