Futbol

Futbol -Gaziantepspordan Bursaspora yanıt: Boşta olan bir futbolcuyu transfer etmenin futbol ahlakına ve kurallara son derece uygun bir davranış olduğu kanaatindeyiz


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Kulübü, Bursasporun, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamaya yanıt verdi.
     Kırmızı-siyahlı kulübün internet sitesinden, Kamuoyunu Bilgilendirme başlığıyla yapılan duyuruda, Bursasporun, Gaziantepspor hakkında yaptığı hayal ürünü açıklamalar nedeniyle gerçeklerin bilinmesi için açıklama yapma gereği duyulduğu bildirildi.
     Bursaspor Kulübü oyuncularından Muhammet Demirin, Gaziantepspora 900 bin lira bonservis bedeli ve Ahmet Arının da tüm haklarının yeşil-beyazlı kulübe verilmesi karşılığı transfer edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulunun, resmi internet sitesi aracılığıyla kulübümüz hakkında yapmış olduğu hayal ürünü açıklamalar nedeniyle kamuoyunun gerçekleri bilmesi için belgeleriyle beraber açıklama yapma gereği duyulmuştur. Şimdi Bursaspor Kulübü yönetimine soruyoruz; 2009-2010 futbol sezonunda Süper Ligde sadece bir maç oynayan ve yüksek bir bonservis bedeli karşılığı, kulübümüzle karşılıklı sözleşme imzalayarak satmış olduğunuz oyuncunuz Muhammet Demirin aklını nasıl çelmiş olabiliriz. Yine Bursaspor Kulübü futbolcusu Bekir Ozan Has, Bursaspor Kulübü ile olan sözleşmesini 7 Haziran 2011 tarihinde feshederek, Bursaspor Kulübü ile olan tüm ilişkilerini sonlandırmış olup, 15 Haziran 2011 tarihinde kulübümüze transfer olmuştur. Boşta olan bir futbolcuyu transfer etmenin futbol ahlakına ve kurallara son derece uygun bir davranış olduğu kanaatindeyiz.
     Bursaspor Yönetim Kurulunun, Gaziantepspor Kulübü hakkındaki, asılsız ve kamuoyunu yanıltıcı açıklama nedeniyle üzüntü duyulduğu ifade edilen açıklamada, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulunun açıklamasında bahsettiği üzere neden ahlak dersi vermek istediğimizi şimdi daha iyi anlayacaklarını umut ederiz ifadesi kullanıldı.
     Turgut Doğan Şahinin, Gaziantepspora transferine de değinilen açıklamada, Şahinin şu görüşlerine de yer verildi:
     Hakkımda bugün yapılan, şahsımın Gaziantepspor Kulübü tarafından kaçırılarak transfer edildiğim yönündeki iddialar son derece hayret verici ve gerçek dışıdır. Gaziantepspor Kulübüne kendi isteğimle bilerek ve isteyerek transfer olduğumun, kaçırılarak transfer olmamın söz konusu olmadığının kamuoyu tarafından bilinmesini isterim.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Musa Samur
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER