Futbol

Futbol -Bursaspor Kulübü: Ertuğrul Sağlamın istifasının ardından Hikmet Karaman ile kesinlikle transfer görüşmesi yapılmamıştır -Bizim anlaştığımız Ankaragücü futbolcusu Turgut Doğan Şahini kaçırdıklarını hatırlarsak, biz


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü, Ertuğrul Sağlamın istifasının ardından teknik direktör arayışları çerçevesinde Hikmet Karaman ile temasa geçildiğine ilişkin Gaziantepspor Kulübünden yapılan açıklamaya, tepki gösterdi.
     Kulüpten Bursaspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açılamada, Gaziantepspor Kulübünün iddia ettiği gibi, Ertuğrul Sağlamın istifasından sonra Hikmet Karaman ile kesinlikle bir transfer görüşmesi yapılmadığı belirtildi.
     Bursaspor Kulübünün bundan önce olduğu gibi bugün ve gelecekte de etik değerleri daima gözeterek hareket ettiği ve edeceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi.
     Özellikle son dönemde, kendi altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularımız Muhammed Demir ve Bekir Ozanın akıllarının çelinerek Gaziantepspora transferlerinin gerçekleştirilmiş olmasını ve bizim anlaştığımız Ankaragücü futbolcusu Turgut Doğan Şahini kaçırdıklarını hatırlarsak, bize bu konuda ahlak dersi vermeye kalkışanların, aslında kendilerinin davranışlarının etik olup olmadığı konusunu yeniden gözden geçirmeleri gerekmektedir.
     Dolayısıyla iddia edildiği gibi görevi başındaki bir teknik direktöre teklif götürmemiz asla söz konusu değildir. Gaziantepspor Kulübünün, bizimle temasa geçmeden ve bu bilginin doğruluğunu araştırmadan, başta kendi camiasını ve bütün spor kamuoyunu yanlış bilgilendirmiş olmasını şiddetle kınıyoruz.
     Öte yandan, Bursaspor Kulübü, bugün ulusal bir gazetede yer alan ve bazı internet sitelerinin de yer verdiği Serdar Aziz, Galatasaray ile anlaştı haberlerinin de tamamen asılsız olduğunu bildirdi.
     Açıklamada, Bu tür asılsız haberlerin cumartesi günü oynayacağımız Galatasaray maçı öncesi medyada yer bulmasının ilginçliğine dikkat çekerek, taraftarlarımızın bu tür gerçek dışı haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz denildi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER