Futbol

Futbol -Gençlerbirliği, Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürdü -Teknik direktör Fuat Çapa: Üst sıraları hedefliyoruz. Rakibin kim olduğundan ziyade bizim neler yapabileceğimiz önemli


ANKARA (A.A) - Gençlerbirliği, Orduspor ile 3 Şubat Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü. İdmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra dar alanda taktik ve çabukluk çalışması yaptı. Antrenman, tam saha taktik uygulaması ve çift kale maçla sona erdi.
     Teknik direktör Çapanın antrenmanı sürekli durdurarak oyuncularına uyarılarda bulunması dikkati çekti. İdmana, tedavilerine devam edilen Hurşut ve Azofeifa katılmadı.
    
     -Orduya puanlar almak için gideceğiz-
    
     Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan Çapa, ligde tüm karşılaşmaların çekişmeli geçtiğini belirterek, farklı galibiyetlerin çok fazla alınmadığını söyledi.
     Çapa, Ordusporun Eskişehir maçına eksik kadroyla çıktığını hatırlatarak, şöyle konuştu:
     Bu hafta da bildiğim kadarıyla 3-4 oyuncuları olmayacak. Bizde de Aykut ve Özgür cezalı, Azofeifanın durumu ise belirsiz. Zor bir karşılaşma olacak. Ancak biz üst sıraları hedefliyoruz. Rakibin kim olduğundan ziyade bizim neler yapabileceğimiz önemli. Her ne kadar zor olsa da biz Orduya puanlar almak için gideceğiz.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER