Forum Gaziantep 2013te kapılarını açıyor

Forum Gaziantep 2013te kapılarını açıyor -Multi Development Türkiye, Güneydoğudaki ilk yatırımı için Gaziantepi seçti


GAZİANTEP (A.A) - Forum Alışveriş Merkezleri ile Türkiyedeki alışveriş merkezi kavramını değiştiren Multi Development Türkiye, Güneydoğudaki ilk projesini Gaziantepte açacak.
     2013 Eylül ayında açılacak olan Forum Gaziantep, tarihi kent merkezi ve yeni yerleşim alanlarının birleşim noktasındaki konumuyla Gaziantepin gözde alışveriş merkezlerinden biri olacak.
     Gaziantepin ardından yatırımlarını sürdürecek olan Multi Development Türkiye, Forum Adana, Forum Diyarbakır ve Forum Çanakkale ile geliştirme aşamasında olan Forum Çorum ve Forum Elazığ projeleriyle Anadoluya yaklaşık toplam 700 milyon avro yatırım yapacak.
     Türkiyedeki Forum Alışveriş Merkezlerini çatısı altında bulunduran Multi Development Türkiye, 6 yeni projesiyle Türkiyenin 6 kentini daha Forum markası ile tanıştırırken, ilk yatırımını Forum Gaziantep ile Güneydoğuda yapacak.
     Multi Development Türkiye CEOsu Hulusi Belgü, Gaziantepte basın mensuplarıyla bir araya geldiği programda, uzun süredir çalışmalarını yürüttükleri Forum Gaziantep projesiyle Güneydoğuya Forum markasını ve hizmet üstünlüğünü götürecek olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
     Anadolunun büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inandıklarını ifade eden Belgü, Bu zengin toprakları işlemek de yeşertmek de bizim işimiz. O nedenle Multi olarak, yeni projelerimizle yüzümüzü Anadoluya döndük dedi.
     Son yıllarda Gaziantepin bir değişim süreci geçirdiğine dikkat çeken Belgü, şöyle konuştu:
     Böylesi büyük ve zenginliklerle dolu bir kentin ihtiyaçlarının farkındayız. Özellikle son dönemde bir dünya kenti olma yönünde önemli bir gelişim evresinde bulunan Gaziantep, şu anda kenti daha da öne çıkaracak bir kentsel dönüşüm sürecinde bulunuyor. Forum Gaziantep de gerek sosyal yaşama katacağı zenginlik, modern alışveriş imkanı, mükemmel ulaşılabilirliği, kentin geleneksel dokusundan ilham aldığı modern mimarisiyle bu sürecin en önemli parçalarından biri olacak ve hızla modernleşen Gaziantepe değer katacak.
     Ulusal ve uluslararası zengin marka karması, bulunduğu kente değer katan etkinlikleri ve modern yaşam alanlarıyla Forum alışveriş merkezlerinin en yüksek ziyaret oranlarına sahip olduğunu ifade eden Belgü, Forum alışveriş merkezlerinin yüksek ziyaret oranının alışveriş merkezlerindeki markalar için de büyük önem taşıdığını kaydetti.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Forum Gaziantep 2013te kapılarını açıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER