Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine hasta nakil aracı tahsisi


BURSA (A.A) - Mudanya ilçesinde şubat ayında hizmete giren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine, Mudanya Belediyesince hasta nakil aracı tahsis edildi.
     Aracı, günde ortalama 65 hastaya hizmet veren merkezinin başhekimi Op. Dr. Murat Öztürke teslim eden Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, 19 kişi kapasiteli aracı, çevredeki mahalle, belde ve köylerden merkeze gelmekte sıkıntı çeken yaşlı ve rahatsız hastalar için tahsis ettiklerini bildirdi.
     Aracın haftanın 5 günü hizmet vereceğini dile getiren Aktürk, Mudanyanın deniz kıyısında bulunması nedeniyle nem oranı yüzünden fizik tedaviyi gerektirecek hasta sayısı fazla. Bu düşünceyle belediye olarak tüm ihtiyaçlarını giderip Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizi Mudanya Devlet Hastanesine devrettik dedi.
     Aktürk, merkeze jeneratör temini için çalışma başlattıklarına işaret ederek, 4 odada günde ortalama 65 hastaya hizmet veren merkezdeki 3 odanın fizyoterapi aletlerinin eksikliğinin belediyece en kısa sürede giderilip daha çok hastaya hizmet verilmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
     Op. Dr. Öztürk de merkeze verdiği destekten dolayı Aktürk ve ekibine teşekkür ederek, Belediyenin desteğinin arkamızda olması bize güç veriyor diye konuştu.
     Hasta nakil aracı tesliminde, Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Kartal Saldırış ve Seçil Pınar İncecik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Mete, İdari Müdürü Nevzat Dalgakıran ve Sağlık Bakım Müdürü Belgin Can hazır bulundu.
    
     Muhabir: Ömer Bilik
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER