Fındık üreticilerine alan bazlı destek

Fındık üreticilerine alan bazlı destek -AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: -Fındık üreticilerimizin merakla beklediği destekleme kararı Resmi Gazetede yayımlandı, üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Fındık üreticilerimizin merakla beklediği destekleme kararı Resmi Gazetede yayımlandı, üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun dedi.
     Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Resmi Gazete yayımlanan Fındık Üreticilerine Alan Bazlı Gelir Desteği ve Alternatif Ürüne Geçen Üreticilere Telafi Edici Ödeme Yapılmasına Dair kararla ödemelerin 3 yıl daha süreceğini bildirdi.
     Fındık üreticilerine verilecek destekleme ödemelerinin yıllar itibariyle kademeli olarak artacağını ifade eden Öztürk, açıklamasında şunları kaydetti:
     Fındık üreticilerimizin merakla beklediği destekleme kararı Resmi Gazetede yayımlandı, üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun. Üreticilerimize 2012 yılı için dekar başına 150 lira, 2013 yılı ürünü için dekar başına 160 lira ve 2014 yılı ürünü için de dekar başına 170 lira Alan Bazlı Gelir Desteği ödemesi yapılacak. AK Parti olarak 10 yıldır her zaman fındık üreticisine destek verdik. Fındık üreticimiz asla ve asla mağdur edilmedi, AK Parti tarafından korundu. Bunu da bugüne kadar sağladığımız desteklerle gösterdik. Fındık üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Fındık üreticilerine alan bazlı destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER