Filistinli yöneticilere, belediyecilik deneyimi anlatılacak

Filistinli yöneticilere, belediyecilik deneyimi anlatılacak -Kocaelide 15 gün sürecek eğitim programında, Filistinden gelen 16 yerel yöneticiye kentin belediyecilik tecrübeleri aktarılacak


KOCAELİ (A.A) - Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesince düzenlenecek eğitim programında, Filistinden gelen 16 belediye yetkilisine Kocaelinin belediyecilik tecrübeleri anlatılacak.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından "bilgi teknolojileri, şehir planlaması ve coğrafi bilgi sistemi" alanlarında Filistinden gelenlere, 15 gün eğitim verilecek.
     TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, programın açılışında yaptığı konuşmada, eğitimlerde bilgi ve tecrübelerin paylaşılacağını belirterek, Filistinle Türkiye arasında kardeşlik bağlarının olduğunu ifade etti.
     Türkiye olarak Filistinin yanında olduklarını anlatan Karaosmanoğlu, Filistinin üzerinden kara bulutların kalkacağının işaretlerini aldıklarını söyledi.
     Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bilgi ve tecrübelerini konuklarıyla paylaşacaklarını dile getirerek, "Burada gördüklerinizden çok daha güzelini Filistinde de hep birlikte yapacağız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Filistinli yöneticilere, belediyecilik deneyimi anlatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER