FIFA heyeti, Rizede spor tesislerinde inceleme

FIFA heyeti, Rizede spor tesislerinde inceleme yaptı


RİZE (A.A) - FIFA heyeti, Türkiyenin gelecek yıl ev sahipliği yapacağı 20 Yaş Altı Dünya Kupası kapsamında, Rizedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
     FIFA U20 Dünya Kupası İnceleme Gezisi çerçevesinde, Türkiyedeki bazı spor tesislerinde inceleme yapan FIFA heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile Rizeye geldi.
     Beraberindeki heyetle Yeni Rize Şehir Stadında incelemelerde bulunan TFF Uluslararası Etkinlikler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Süheyl Önen, gazetecilere yaptığı açıklamada, FIFAnın ikinci büyük organizasyonunu Türkiyeye yakışır şekilde organize edeceklerini söyledi.
     Bir yıl sonra Kayseride yapılacak ilk maçla organizasyonun başlayacağını ifade eden Önen, Daha sonra sırasıyla Trabzon, Rize ve diğer illerde fikstüre göre maçlar oynanacak. Her gün bir ilde bir maç, toplam 52 maç oynanacak dedi.
     Maçlar öncesi ihtiyaçlarla ilgili birtakım istekler olduğunu anlatan Önen, Bu gezi, isteklerin yerine getirilip getirilmediğiyle ilgili FIFA yetkililerinin yapmış olduğu inceleme gezisi. Eksikleri giderme çalışmalarımız başladı. Turnuva başladığı zaman hiçbir eksiğimiz olmayacak. Daha büyük turnuvalarda başarılı olunması için bu turnuva Türk futbol camiası ve sektörde çalışanlar için çok büyük bir deneyim olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber FIFA heyeti, Rizede spor tesislerinde inceleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER