FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -Türkiyenin yer aldığı C Grubundaki takımların temsilcileri Rize Yeni Şehir Stadını inceledi


RİZE (A.A) - Türkiyede yapılacak 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası öncesinde karşılaşmaların oynanacağı statları gezen FIFA yetkilileri, Rizeye gelerek Yeni Şehir Stadında incelemelerde bulundu.
     Rizede grup maçlarını yapacak Türkiye, El Salvador, Avustralya ve Kolombiya takımı temsilcileri beraberinde FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Yerel Organizasyon Komitesi Turnuva Koordinatörü Süheyl Önen, Rize Koordinatörü Murat Artan, Rize Medya Sorumlusu Timur Yeni ve FIFA temsilcisiyle Yeni Şehir Stadyumuna geldi.
     Takım yetkilileri saha içinde ve soyunma odalarında incelemelerde bulundu ve fotoğraf çektiler.
     Avustralya Milli Takım Menajeri Simon Roberts, Rizede maçlarını oynayacaklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Stadyumunuz çok güzel. Turnuva boyunca bizleri burada ağırlayacak Rizelilere teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyumdedi.
     Kolombiya Teknik Direktörü Carlos Alberto Restrepo ise Stadı gezdik. Tesisler çok güzel. Burası ziyaret ettiğimiz ikinci şehir. ilk ziyaret ettiğimiz yerde çok güzeldi. Biz de elimizden geleni yaparak turnuvada başarılı olmaya çalışacağız diye konuştu.
     El Salvador Milli Takım Menajeri Ernosto Gochez Martinez Giovani de sahaların futbol oynamaya çok uygun olduğunu, bu statlarda oynayacakları için çok mutlu olduklarını ifade etti.
     Milli takım temsilcisi Tamer Güngör de organizasyon çerçevesinde bugün müsabakaların oynanacağı sahaları ve antrenman tesislerinde inceleme fırsatı bulduklarını belirterek, Gerekli raporları hazırlayıp hocalarımıza ileteceğiz. Değerlendirmeleri hocalarımız yapacak. Ev sahibi olduğumuz için avantajımız var. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirip en iyi sonuçları almaya çalışacağız. Her şey ülkemiz için hayırlı olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER