FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -Gaziantep Valisi Ata, Kamil Ocak Stadındaki çalışmaları inceledi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, 21 Haziran-13 Temmuzda düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasında müsabakaların oynanacağı Kamil Ocak Stadında incelemelerde bulundu.
     Ata ve beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, TEDAŞ İl Müdürü Ali Akbağ, Türk Telekom İl Müdürü Nurullah Yaşar ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Gaziantep Koordinatörü Timuçin Kalender, stattaki çalışmaları yerinde gördü.
     Ata, gazetecilere yaptığı açıklamada, stat ve çevresinin iyileştirilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi. Geçen haftalarda kamu kuruluşlarının temsilcileriyle bu konuda toplandıklarını anımsatan Ata, TEDAŞ, Türk Telekom ve belediyelerin yaptığı düzenlemeleri gözden geçirdiklerini vurguladı.
     Yeni stadın ihale ve yer tesliminin yapıldığını, bu nedenle Kamil Ocak Stadı için büyük çapta harcama yapmak istemediklerini ifade eden Ata, stadı FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) belirlediği standartlara uygun hale getirmeye çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER