FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Yardımcı: "Organizasyondaki başarımız Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonaları için prova olacaktır" -"Süper Ligde forma giyen çok önemli futbolcu karde


RİZE (A.A) - Muhittin Sandıkçı - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Başkanvekili ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Servet Yardımcı, 20 Yaş Altı Dünya Kupasının gelecek organizasyonlar için önemli bir prova olduğunu söyledi.
     Yardımcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın başlamasına yaklaşık 1 ay kaldığını, organizasyonla ilgili tanıtım etkinliklerinin devam ettiğini belirtti.
     Şampiyonada gelecek yılların yıldızlarının vitrine çıkacağını ifade eden Yardımcı, "FIFA, bu organizasyonlara büyük önem veriyor. Bu nedenle seyirci sayımız ve coşkumuz çok üst düzeyde ve en iyi şekilde olması lazım. 7 Eylülde İstanbul için Olimpiyat Komitesinin vereceği kararda, turnuvadaki organizasyon başarısı, seyirci çoğunluğu, tribünlerdeki futbol aşkının gözlemlenmesi lazım" dedi.
     Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını, eksikliklerin giderildiğini ve tanıtım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Yardımcı, şunları söyledi:
     "Dünyanın futbolda en büyük ikinci organizasyonuna ev sahipliği yapacağız. İlk defa 7 şehirde birden böyle bir organizasyonu üstleneceğiz. Bu organizasyonundaki başarımız Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonaları için prova, ülkemiz için itibar olacaktır. Bu bizim için önemli. Gelen misafirlere en iyi şekilde misafirperverliğimizi göstermemiz, statları doldurmamız lazım. O coşkuyu ve futbol aşkını göstermemiz lazım."
    
     -"Turnuvanın favorileri arasındayız"-
    
     Yardımcı, Türkiye 20 Yaş Altı Mili Takımının iyi bir jenerasyon yakaladığını belirterek, şunları kaydetti:
     "Salih Uçan, hepimizin özellikle takdirle izlediği bir futbolcumuz. Süper Ligde forma giyen çok önemli futbolcu kardeşlerimiz kadroda yer alacak. Biz de turnuvanın favori ülkeleri arasındayız. Bizimle birlikte Kolombiya, Fransa, İspanya, Meksika favoriler arasında var. İyi işler yapacağımıza inanıyorum."
    
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER