FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına doğru -"Kupa turu" etkinliklerinin üçüncüsü Gaziantepte yapılacak


GAZİANTEP (A.A) - FIFA U20 Dünya Kupası kapsamında "kupa turu" etkinliklerinin üçüncüsü Gaziantepte yapılacak.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiyede 21 Haziran-13 Temmuzda gerçekleştirilecek FIFA U20 Dünya Kupası kapsamındaki tur, 4-5 Mayısta Gaziantepte yapılacak.
     FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak şehirlerde Halkbank sponsorluğunda düzenlenen etkinliğin ilk etabında, Demokrasi Meydanında Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Servet Yardımcının da katılımıyla turnuvanın resmi topu "Cafusa"nın dev maketi açılacak. Maket, turnuva başlangıcına kadar alanda sergilenecek.
     Yardımcı, başkanlığındaki komite daha sonra yeni tasarımıyla ilk kez Türkiyede sahibini bulacak FIFA U20 Dünya Kupasının yer aldığı "kupa tırı"nın bulunduğu etkinliğine katılacak. Tır, 12.00-22.00 saatlerinde ziyarete açık olacak.
     Etkinlik süresince alana kurulacak mobil bilet gişesinden turnuvanın biletleri satın alınabilecek.
     Futbolseverler, alanda kurulacak play-station köşesi, geçmişte bu turnuvada oynamış yıldızların gösterileceği büyük televizyon ekranı, dokunmatik ekran bilgi yarışması, imkansız şut, gol kafesi, kick-point ve fotoğraf çekimi gibi organizasyonlara katılabilecek.
     Kupa Turu, 11-12 Mayısta Rize, 18-19 Mayısta Trabzon, 25-26 Mayısta Bursa, 1-2 Haziranda İstanbulda gerçekleşecek.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ömer Fansa
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER