FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Özcan: -İyi oynadığımız takdirde rakibimizi mağlup edebileceğimiz inancıyla sahaya çıktığımız için galip taraf biz olduk


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (C) Grubunda deplasmanda Belçikanın Belfius Namur takımını yenmelerine ilişkin İyi oynadığımız takdirde rakibimizi mağlup edebileceğimiz inancıyla sahaya çıktığımız için galip taraf biz olduk dedi.
     Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, potada kadınlar ve erkekler kategorisinde profesyonel olarak boy gösteren Mersin Büyükşehir Belediyesinin gelecek süreçte daha büyük başarılara imza atacağını kaydetti.
     Beko Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Mersin ekiplerinin bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıktığını anlatan Özcan, Salonlarımızın tadilatta olması nedeniyle tüm maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. Evden uzakta olmanın sıkıntısı var. Genç ve eksik kadromuzla, elimizden gelenin en iyisini yapıp takımlarımızı galibiyetlerle taçlandırmaya çalışıyoruz diye konuştu.
     Özcan, FIBA Kadınlar Avrupa Kupasındaki maçların zorluğuna değinerek, şöyle devam etti:
     Avrupada zorlu takımlara karşı mücadele ediyoruz. Belfius Namura karşı iyi hazırlandık. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Oyuncularımız da bu bilinçle ve ciddiyetle maça hazırlandılar. İyi oynadığımız takdirde rakibimizi mağlup edebileceğimiz inancıyla sahaya çıktığımız için galip taraf biz olduk. Karşılaşmada 1. periyot 20-16 ev sahibi takımın lehine olsa da, kendimizi çabuk toparlayıp, devreyi 38-33, 3. periyodu da 46-48 önde kapattık.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER