FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Fransız ekip Tarbes GB karşısında mağlubiyet alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, eksiklerini tamamlayıp galibiyet serisi bulmak istiyor


MERSİN (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında Fransız ekip Tarbes GB karşısında mağlubiyet alan Mersin Büyükşehir Belediyesi, eksiklikleri tamamlayıp galibiyet serisi bulmak istiyor.
     Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi salonlarının 2013 Akdeniz Oyunları nedeniyle bakımda olması nedeniyle Fransız ekiple Avrupa Kupası maçını Adanada yaptıklarını hatırlattı.
     Karşılaşmada gülen taraf olamadıklarını anlatan Özcan, bunda eksik oyuncuların önemli rol oynadığını belirterek, şöyle devam etti:
     Takımımız kupa maçına çok iyi hazırlandı. Ama Oksananın iyileşememesi nedeniyle sahaya sıkıntılı çıktık. Dolayısıyla oyunda rotasyonda büyük sıkıntı yaşandı. Öte yandan ABDli 2 oyuncumuzun olmayışı ise ayrı bir sorundu. Maçın başında genç kadromuz 13 sayı geriye düştü. Ama maçı bırakmadılar. Oyuncular eksik kadro olmasına rağmen, ciddi performans göstererek, ikinci periyotta ve son 3 dakikasında maçı kendi lehine çevirebilecek performans gösterdi. Ama basit hatalarla maçı kaybettik.
     Eksik 3 oyuncunun takımda önemli yerlere sahip güçlü oyuncular olduğunu dile getiren Özcan, Kadrodaki 2 ABDli ve Rus oyuncunun olmaması, takımın gerçek performansını göstermesinde engel. Onlar aramıza katıldığında bayan takımımız, gerçek gücünü gösterecek ve seri galibiyetler alacak. Çünkü takım, bu kapasiteye sahip. Önümüzde 5 Avrupa Kupası maçı var. O eksikleri giderip seri galibiyet alıp, bir üst tura çıkacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER