Fethiyespor, grup liderini puansız göndermek istiyor

Fethiyespor, grup liderini puansız göndermek istiyor -Kulüp Başkanı Öztürk: Bu maçtan galibiyet ile ayrıldığımız takdirde lig yeniden başlar


MUĞLA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fethiyespor, hafta sonu sahasında grup lideri Polatlı Bugsaşsporu konuk edecek.
     Fethiye Şehir Stadında 11 Kasım Pazar günü 13.30da yapılacak maçta Fethiyesporun hedefi, lideri puansız göndermek. Fethiyespor, maç öncesinde 11 puanla 9. sırada bulunuyor.
     Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça taraftarların desteğini arkalarına alarak çıkmak istediklerini söyledi.
     Son 4 maçta 8 puan topladıklarını, hedeflerinin çıkışlarını sürdürmek olduğunu dile getiren Öztürk, Hafta sonu önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçı Fethiyespora taraftarın kazandıracağına inanıyorum. Bu maçtan galibiyet ile ayrıldığımız takdirde lig yeniden başlar. Camiamız da bunun farkında dedi.
     Öztürk, karşılaşmayı maraton tribününde izlemek isteyen ve Fethiyespor forması giyen taraftarlara maç biletini kulüp olarak hediye edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Fethiyespor, grup liderini puansız göndermek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER