Fethiyesporda Bozüyükspor maçı hazırlıkları

Fethiyesporda Bozüyükspor maçı hazırlıkları -Fethiyespor Teknik Direktörü Ceviz: -İlk yarının son maçını da kazanıp hem 5te 5 yapacağız hem de devreyi ilk 5 içerisinde kapatacağız


MUĞLA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, yarın sahasında karşılaşacağı Bozüyükspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Fethiyesporlu futbolcular, tesislerde teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde antrenman yaptı.
     Mustafa Ceviz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozüyükspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Bozüyük maçını kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Ceviz, maçta taraftarın desteğinin önemli olduğunu dile getirdi. Ceviz, Taraftarımızın desteği ile saha avantajımızı kullanacağız. İlk yarının son maçını da kazanıp hem 5te 5 yapacağız hem de devreyi ilk 5 içerisinde kapatacağız diye konuştu.
     Fethiyesporda sakatlığı nedeniyle geçen hafta kadroda yer almayan Ekrem Sarıçamın tedavisinin devam ettiği belirtildi. İdmanda düz koşu yapan Ekrem Sarıçamın Bozüyükspor maçında kadroda yer alıp almayacağının ise henüz belli olmadığı ifade edildi.
     Fethiyespor ile Bozüyükspor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Serkan Tokatın yöneteceği, Tokatın yardımcılıklarını ise Kırıkkale bölgesinden Evren Çağlar, Ankara Bölgesinden Hilmi Alper Şenkalın yapacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Fethiyesporda Bozüyükspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER