Fethiyede lisenin ek binasında çıkan yangın

Fethiyede lisenin ek binasında çıkan yangın -Muğla Valisi Şahin, yangında kullanılamaz hale gelen okulda inceleme yaptı -Vali Şahin: -Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullar kapanana kadar öğrencilerin nerelerde eğitimlerine devam


MUĞLA (A.A) - Muğla Valisi Fatih Şahin, Fethiyede bir lisenin ek binasında çıkan yangınla ilgili, Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullar kapanana kadar öğrencilerin nerelerde eğitimlerine devam edecekleri konusunda çalışmalarına devam ediyor, daha sonrasında ise kalıcı çözümler yapılacak dedi.
     Vali Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ile Karaçulha Çok Programlı Lisesinin çıkan yangında kullanılamaz hale gelen ek binasında inceleme yaptı.
     Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, okuldaki yangın için çok üzgün olduklarını, kimsenin yara almadığı için ise mutlu olduklarını dile getirdi.
     Kamu kurumları olarak tüm önlemlerin gözden geçirilmesi gerektiğine değinen Şahin, Bu tür kazalara ve afete karşı hazır olmalıyız. Bunu alışkanlık haline getirmeliyiz. Bu yangını ucuz atlattık. Öğrencilerimize ve velilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dedi.
     Şahin, öğrencilerin moralini bozmadan iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini ifade ederek, Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullar kapanana kadar öğrencilerin nerelerde eğitimlerine devam edecekleri konusunda çalışmalarına devam ediyor, daha sonrasında ise kalıcı çözümler yapılacak diye konuştu.
     Vali Şahin daha sonra gazetecilerle okulun yanan ek binasında incelemelerde bulundu.
     Yanan binada kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, iki yönetici odası ile 8 derslik içerisinde bulunan tüm eşyaların kullanılamaz hale geldiği gözlendi.
     Öte yandan, okulda geçtiğimiz hafta yangın ve deprem tatbikatı yapıldığı, bu nedenle öğrencilerin yangın sırasında okulu çok hızlı bir şekilde tahliye ettiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı:Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Fethiyede lisenin ek binasında çıkan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER