Felçli oğlunun tedavisi için konuşmama eylemi

Felçli oğlunun tedavisi için konuşmama eylemi yapıyor -Çankırıda bir baba, evinin önünde 2 gündür ağzını bantlayarak yaptığı eylemle felçli oğlunun tedavisi edilmesini bekliyor -Üvey anne Akdoğan: -"Mehmet hastalandığından ber


ÇANKIRI (A.A) - Çankırıda bir baba evinin önünde 2 gündür ağzını bantlayarak yaptığı eylemle felçli oğlunun tedavisi edilmesini istiyor.
     Evde babası, üvey annesi ve kardeşiyle yaşayan Mehmet Akdoğan (34) yüksek tansiyon nedeniyle geçirdiği felç yüzünden 4 yıldır yatağa bağlı yaşıyor.
     Üvey annesi Satı Akdoğanın bakımını üstlendiği oğlunun tedavi edilebileceğine inanan baba Adem Akdoğan, sesini duyurabilmek için 2 gündür konuşmama eylemi yapıyor.
     Karatekin Mahallesi Çınar Sokaktaki gecekondusunun bahçesine "Sesimize kulak verin yeter artık", "Kimse beni anlamadı Tatlıses sen anla", "Biri oğluma el uzatsın, tedavi edilinceye kadar susacağız" yazılı dövizler asan ve ağzını koli bandıyla kapatan Akdoğan, çevredeki vatandaşların da ilgi odağı oldu.
    
     -"Çalmadık kapı bırakmadı"-
    
     Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üvey oğlu Mehmet Akdoğanın 4 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle yatağa bağlı yaşadığını, bakımını büyük oranda kendisinin yaptığı söyledi.
     Mehmetin iyileşmesi için eşinin çok uğraş verdiğini dile getiren Satı Akdoğan, "Mehmet hastalandığından beri babası onu ayağa kaldırmak için çalışıyor. Çalmadık kapı bırakmadı. İstenirse, yardım eli uzatılırsa Mehmetin yataktan kurtulup, yürüyebileceğini düşünüyor. Bu nedenle de eyleme başladı. Bizim tek isteğimiz onun ayağa kalkması" dedi.
     Akdoğan, eşinin 2 gün önce dövizleri hazırlayarak evinin önüne astığını ve ağzını koli bandıyla kapatarak eyleme başladığını aktararak, yardım eli uzatılmazsa eşinini bu şekilde kimseyle konuşmadan eylemini sürdüreceğini anlattı.
    
     Muhabir: Özgür Alantor-Ferhat Barulay / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Felçli oğlunun tedavisi için konuşmama eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER