Fakıbabanın, AK Partiye katılması

Fakıbabanın, AK Partiye katılması -Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı İzol: -Başkanımız, hiçbir zaman için AK Partiden kopmamıştı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabanın AK Partiye katılmasına ilişkin, Başkanımız, hiçbir zaman için AK Partiden kopmamıştı dedi.
     İzol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fakıbabanın AK Partiye geçmesinin başta Türkiyeye daha sonra da Şanlıurfaya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
     Katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren İzol, şunları kaydetti:
     Sayın Başkanımız 2004 yılı mahalli seçimlerinde Urfadan, AK Parti Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Bazı nedenlerle de 2009 yerel seçimlerinde bağımsız olarak Urfa halkı tarafından tekrar seçildi. Başkanımız, hiçbir zaman için AK Partiden kopmamıştı. Bazı nedenle bazı problemler oldu. Başkanımız, bugün sayın AK Partimize, gerçek yuvasına döndü.
    
     -Vatandaşların memnuniyeti-
    
     Fakıbabanın AK Partiye katılması kentte bazı vatandaşlarca da memnuniyetle karşılandı.
     AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, Meclis grubundaki toplantısında Fakıbabaya rozetini takmasının ardından kimi vatandaşlar katılımdan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Başbakan Erdoğanın Şanlıurfaya her gelişinde Fakıbabanın partiye geçmesini beklediklerini anlatan vatandaşlar, söz konusu katılımın ancak bugün gerçekleştiğini, belediye başkanının iktidar partisinden olmasının hizmetlerin artmasına vesile olacağını kaydetti. Kimi vatandaşlar da konuya çekimser kaldı.
     Belediye Başkanı Fakıbaba, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde aday gösterilmeyince AK Partiden istifa edip bağımsız olarak girdiği seçimde yeniden belediye başkanı olmuştu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Fakıbabanın, AK Partiye katılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER