Fahri Trafik Müfettişler Derneği Konya

Fahri Trafik Müfettişler Derneği Konya Şube Başkanı Ergene: -Konyada bu yıl cezaya çevrilen toplam 13 bin 500 trafik kural ihlali tespit edilmiştir


KONYA (A.A) - Fahri Trafik Müfettişler Derneği Konya Şube Başkanı Neyhan Ergene, Konyada bu yıl cezaya çevrilen toplam 13 bin 500 trafik kural ihlalinin tespit edildiğini belirtti.
     Ergene, Konyadaki trafik denetim faaliyetleri hakkında yaptığı yazılı açıklamada, Konyanın şehir merkezinde toplam 948 fahri trafik müfettişinin görev yaptığını, bu müfettişlerin tespit ettiği kural ihlallerinin, trafiğin daha güvenli olmasına katkıda bulunduğunu kaydetti.
     Gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülen fahri trafik müfettişliğinin, çıkar gözetmeden, sadece trafik güvenliği ve düzenini sağlamaya yönelik hizmet vermeyi amaçladığını ifade eden Ergene, şunları kaydetti:
     Trafik ekipleri, MOBESE ve fahri trafik müfettişleri, vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına doğrudan etki eden kural ihlallerine yönelik denetimler yapmaktadır. Konyada bu yıl cezaya çevrilen toplam 13 bin 500 trafik kural ihlali tespit edilmiştir. Trafik polisi, fahri trafik müfettişi ve emniyet hizmetleri personeli de olsa tüm tespit tutanakları Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından tek tek kontrol edilmektedir. Görevini kötüye kullandığı ve usullere aykırı olarak işlem yaptığı tespit edilen fahri trafik müfettişleri hakkında mutlaka adli işlem başlatıldığı bilinmelidir.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Fahri Trafik Müfettişler Derneği Konya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER