Ezinespor, kendi sahasında yenildi

Ezinespor, kendi sahasında yenildi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale 1. Amatör Küme müsabakasında Ezinespor, kendi sahasında karşılaştığı rakibi Gökçeadaspora 3-2 mağlup oldu.
     Maçın ilk yarısı her iki takımın karşılıklı atakları ve kontrollü oyunu ile geçti. Rüzgarı da arkasına alan Ezinespor, ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip sahaya yıkarak üst üste ataklar geliştirmeye başladı. Maçın 25. dakikasında Onur orta sahayı geçtikten sonra topu aşırtma vuruşla kalecinin üstünden ağlarla buluşturunca skor 1-0 oldu. Bu dakikadan sonra karşılıklı gelişen atakların birisinde 35. dakikada, Gökçeadasporlu Temistokli kendine verilen pası iyi değerlendirdi ve golü bularak durumu 1-1 yaptı. İlk yarı başka gol olmayınca bu skorla sona erdi.
     Maçın ikinci yarısına her iki takımda istekli başladı. 53. dakikada Gökçeadasporlu Emrah soldan gelen ortada topu nefis kafa şutu ile ağlarla buluşturunca skor 1-2 oldu. Bu golden sonra Ezinesporlu Onurun golüyle durumu 2-2 yaptı.
     Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Gökçeadasporlu Temistokli, ani gelişen atakta topu kaleci Osmanın yanından ağlarla buluşturunca skor 2-3 oldu. Maçta başka gol olmayınca Ezinespor rakibine 3-2 yenilmiş oldu.
    
     Muhabir: Birol Güngördü / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ezinespor, kendi sahasında yenildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER