Ezineden kısa kısa

Ezineden kısa kısa -Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Temiz, Ezine Devlet Hastanesi çalışanlarıyla toplantı yaptı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. İsmail Temiz, Ezine Devlet Hastanesi çalışanlarıyla toplantı yaptı.
     Temiz, hastanede yapılan toplantıda, sağlık personeline Kamu Hastaneleri Birliği ile ilgili bilgi verip, personelin sorularını yanıtladı.
     İsmail Temiz, ayrıca, toplantı öncesi yakın zamanda hizmete girmesi planlanan 100 yataklı Ezine Devlet Hastanesinde inceleme yaptı.
    
     -Bal Üreticileri Birliği üyelerinin ziyareti-
    
     Ezine Bal Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Çetin ile birlik üyeleri, Ezine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan Başak Egeseli ziyaret etti.
     Çetin, ziyarette Egesele görevinin hayırlı olmasını dileyip, Birlik olarak bugüne kadar müdürlüğümüzle uyumlu ilişkiler içinde olduk. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yardım ve desteklerini daima yanımızda gördük. Var olan olumlu ilişkilerin bundan sonra da devamı diliyoruz dedi.
     Başak Egesel ise olumlu ilişkilerin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, Müdürlüğümüz daima yanınızda olacak. Nazik ziyaretiniz içinde çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Ezineden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER