Evlilik okulu kursiyerleri sertifikalarını aldı

Evlilik okulu kursiyerleri sertifikalarını aldı


GAZİANTEP (A.A) - Yaşar Torun Gençlik Merkezinde kursiyerlere yönelik verilen evlilik okulu eğitim seminerlerini başarıyla tamamlayan 70 kursiyere sertifikaları törenle verildi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu projelerinin 2009 yılı aralık ayından beri başarıyla devam ettiğini bildirdi.
     Bugüne kadar 2 bin 447 kişinin proje kapsamında eğitim seminerlerine katılarak sertifikalarını aldığını dile getiren Başkan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Belediyemizce başlatılan evlilik okulu projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızca Türkiye geneline yaygınlaştırılması konusunda bir çalışma yürütülüyor. Evlilik Okulu projesini yapmamızdaki amaç, öncelikle evlenecek çiftlerimizi bu konuda bilgilendirmek. Bunu yaparken de Zirve Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü ile iş birliği yapıyoruz.
     Uzman kişiler bu konularla ilgili kursiyerlere ders veriyorlar. Buradaki amacımız evliliğin her boyutunu özellikle evlenecek çiftlerimize veya evli çiftlerimize anlatmak. Karşılıklı birbirlerini anlamalarına ve dinlemelerine yardımcı olmaktır. Ailenin mutlu bir şekilde devamını sağlamak. Bizim toplumumuzun en önemli çekirdeği ailedir. Ailesi sağlam olmayan toplumlar bozulmaya yüz tutmuş oluyor. Bunun için biz Şahinbey Belediyesi olarak bu projeyi çok önemsiyoruz.
     Konuşmaların ardından Başkan Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Bekir Aslan ve meclis üyeleri kursiyerlere sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Öztaş
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Evlilik okulu kursiyerleri sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER