Evlat hasretlerini altın yumurta dindirecek

Evlat hasretlerini altın yumurta dindirecek -Konyadan tüp bebek tedavisi için Manisaya gelen bir çift, evliliklerinin 17. yılında uygulanan tedaviyle geliştirilen ve altın yumurta adı verilen tek bir yumurta sayesinde beb


MANİSA (A.A) - Mustafa Yıldırım - Tüp bebek tedavisi için Konyadan Manisaya gelen bir çift, altın yumurta adı verilen tek bir yumurtadan elde edilen embriyo sayesinde, 17 yıllık evlat özlemine son vermeye hazırlanıyor.
     Manisa Özel Grandmedical Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Direktörü Prof. Dr. Hasan Tayfun Özçakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyadan gelen hastası Yasemin G.nin 40 yaşında olduğunu, yaptıkları ilk muayenede yumurtalık rezervinin oldukça düşük olduğunu gördüklerini belirtti.
     Uygulanan tedavi sonucunda gelişen tek bir yumurtayı kullanarak, bundan embriyo ve gebelik elde etmeyi başardıklarını ifade eden Özçakır, şunları söyledi:
     Hastanın yaşı da dikkate alındığında, çok ender bir başarıya imza attık. Yumurtalık rezervi oldukça düşüktü. Hastamızda geliştirdiğimiz tek bir yumurtayı, embriyo haline getirerek anne rahmine transfer ettik. Şansımızın da yardımıyla olumlu sonuçlandı ve şu anda gebelik pozitif. Hastamızın yaklaşık 2 aylık bir hamileliği söz konusu. Yaptığımız test ve kontroller gayet iyi gidiyor. Sonuçlar bize sağlıklı bir gebelik olduğunu gösteriyor. Umarım hamileliğinin sonuna kadar güzel bir gebelik geçirir.
     Biz gebelikle sonuçlanan bu tek yumurtaya altın yumurta diyoruz. Umarım, bu altın yumurta sonuna kadar altın gibi nur topu gibi bir evlatla neticelenir. Sonuçta yıllardır çocuk özlemi çeken hastamız da biz de mutlu oluruz.
    
     -Kucağımıza alacağımız günü heyecanla bekliyoruz-
    
     Anne adayı Yasemin G. de yıllardır çocuk hasreti çektiklerini ve uygulanan tedaviyle hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü dile getirerek, Çok heyecanlıyım. Ona bir şey olacak diye çok korkuyorum. Ancak hamileliğimin sorunsuz geçmesi bizi sevindiriyor. Evladımızı kucağımıza alacağımız günü heyecanla bekliyoruz. Doktorumuza da minnettarız ifadelerini kullandı.
    
     Yayıncı: Hüseyn Likoğlu
<< Önceki Haber Evlat hasretlerini altın yumurta dindirecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER