Etikder Başkanı Kılıç:

Etikder Başkanı Kılıç: -Dernek olarak her görüş ve düşünceye açığız


SİVAS (A.A) - Etik Derneği (etikder) Başkanı İbrahim Kılıç, dernek olarak her görüş ve düşünceye açık olduklarını belirtti.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıç, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında derneğin kurulduğu günden bugüne yaptığı çalışmaları anlattı.
     Kılıç, derneğin kamu görevlilerine ve toplumun tüm fertlerine etik değerlerinin benimsetilmesi, geliştirilmesi, aksaklıkların giderilmesiyle ilgili ortamlar hazırlamak ve çalışmalar yapmak için kurulduğunu belirtti.
     Daima haklının yanında yer alacaklarını vurgulayan Kılıç, İnsanların birbirine karşı saygısının olduğu, empati anlayışının yerleştiği, hoşgörü ikliminin hakim olduğu bir toplum istiyoruz. Dernek olarak her görüş ve düşünceye de açığız ifadelerini kullandı.
     Derneğin çalışmalarından da bahseden Kılıç, birlik, beraberlik içerisinde faydalı hizmetler sunmaya gayret gösterdiklerini bu amaçla anaokullarına etik ilkelerin yerleştirilmesi projesi gerçekleştireceklerini ve etik davranışı teşvik ödülleri programı düzenleyeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Etikder Başkanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER