Esnafa dolandırıcılık uyarısı

Esnafa dolandırıcılık uyarısı


MERSİN (A.A) - Silifke Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Uçal Mavili, esnafı dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
     Mavili, yaptığı yazılı açıklamada, değişik telefon numaralarından esnafı arayan kişilerin, esnafa KOBİ danışmanlık kredilendirme komisyonu adı altında kredi vereceklerini, bunun için kargo ile bilgi formu göndereceklerini beyan ettiklerini kaydetti.
     Bilgi formunu 127 lira karşılığında peşin ödemeleri gerektiğini söyleyip telefon açtıkları esnafların dolandırılmaya çalışıldığını ifade eden Mavili, Böyle bir şeyin asla ve asla söz konusu olmadığını belirtmek istiyorum. Esnaflarımız bu tür telefon dolandırıcılığına asla inanmasınlar ve emniyet güçlerine haber versinler. Kredi çekmek isteyen esnaf ve sanatkarlarımız zaten ilçemizde bulunan istediği bankalardan kredi çekebilirler. Ayrıca Esnaflarımıza kredi veren yeteri kadar esnaf kredi kefalet kooperatifleri ve buralarla anlaşmalı bankalarımız mevcuttur. Bundan dolayı başka yerlerden ve telefonlardan gelen bu arayışlara lütfen inanmayalım dikkatli olalım dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Esnafa dolandırıcılık uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER