Eskişehirspor

Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor maçına doğru -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: Yükselen performansımızı bu maça da yansıtıp, ligdeki iddiamızı sürdüreceğiz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Kardemir Karabükspor maçından 3 puan alarak, Yükselen performansımızı bu maça da yansıtıp ligdeki iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.
     Şahbaz, yaptığı açıklamada, Pazar günü Eskişehirsporun Kardemir Karabükspor ile sahasında yapacağı karşılaşmada, taraftarların da desteğiyle 3 puan alacaklarına inandıklarını söyledi.
     Eskişehirsporun, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiğini belirten Şahbaz, şunları kaydetti:
     Pazar günü oynayacağımız maçta, büyük taraftarımızın asla bitmeyen desteğini de arkamıza alarak, sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Yükselen performansımızı bu maça da yansıtıp ligdeki iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz.
     Öte yandan Eskişehirsporda, Kardemir Karabükspor maçının çalışmaları bugün yapılan tek antrenmanla devam etti.
     Altyapı oyuncularının da aktif olarak katıldığı çalışma, ısınma ve düz koşu ardından 5e 2 pas çalışması ve daha sonra da taktik çalışma ağırlıklı olarak gerçekleşti.
     Tedavileri devam eden Fatih Aydın ve Gökhan Siverek çalışmada yer almazken, Sezgin, Ufuk ve Sinan takımdan ayrı sağlık ekibi gözetiminde çalıştı.
    
     Muhabir: Mürsel Çetin
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER