Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz:

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: -Sivasspor karşısında alacağımız üç puan çok önemli


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirsporun 9 Kasımda, deplasmanda yapacağı Sivasspor maçında alacağı 3 puanın önemli olduğunu söyledi.
     Şahbaz, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto Süper Ligdeki 10uncu hafta sonunda Eskişehirsporun hedeflerini yakaladığını kaydetti.
     Eskişehirsporun ligin 11inci haftasında Sivasspor ile bir maç yapacağını ifade eden Şahbaz, şöyle konuştu:
     Eskişehirspor, Süper Ligdeki 5inci sezonunda. Takım, 10uncu haftada en yüksek puanını bu sezon yakaladı. Çok iyi bir noktadayız. Eskişehirspor camiasıyla 5inci sezonunda tecrübe kazanıyor ve ayakları yere sağlam basıyor. Bu tecrübeler, Eskişehirspora olumlu yansıyor. Sezonun 3te birinin oynandığı zaman diliminde iyi bir noktadayız ancak bunu abartmayalım. Bu başarılarımızı sürdürülebilir hale getirmeliyiz. Teknik heyetimizi ve yönetimimiz sürdürülebilirliliğe önem veriyor. Deplasmanlarda istediğimiz puanları çıkartamıyoruz. Sivasspor maçında bunu kırmak istiyoruz. Sivasspor karşısında alacağımız üç puan çok önemli.
    
     -Saha dışında da takım olmalıyız-
    
     Şahbaz, Eskişehirsporun kendine emin bir takım görüntüsüne kavuştuğunu anlatarak, Sahada takım olduk, gelin saha dışında da takım olalım. Eskişehirsporun buna ihtiyacı var. Eskişehirsporun ve Eskişehirin sevinci paylaşıp, bunu kente ve Türkiyeye yaymasını istiyorum. Eskişehirsporda, sahaya gelemediği için takım destekleyemeyenler, sahanın dışından destek vermelidir dedi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER