Eskişehirsporun 47. kuruluş yıl dönümü

Eskişehirsporun 47. kuruluş yıl dönümü -Kırmızı-siyahlılar kuruluş yıl dönümünü Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda kutladı -Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: Avrupada Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceğiz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, 47nci kuruluş yıl dönümünü Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda kutladı.
     Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, İstiklal Mahallesi Adalar mevkisinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kırmızı-siyahlı ekibin mazisinin başarılarla dolu olduğunu belirterek, takımın kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti.
     Eskişehirsporun 1970 yılından sonra inişli, çıkışlı bir tablo izlediğini ifade eden Ünal, Artık o günler geride kaldı. Gün birlik günüdür. Bugün UEFAdayız, inşallah 50. yılımızda da Avrupa şampiyonalarına katılacağız. Avrupanın önemli oyuncuları artık Eskişehirsporu tercih ediyor. Avrupada Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.
     Eskişehirsporun yeni transferi kaleci Ruud Boffin de Eskişehirspor taraftarından çok etkilendiğini ifade ederek, Eskişehirspora transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Konuşmanın ardından Ünal, Eskişehirsporun kurucu başkanlarından Aydın Begitere plaket verdi.
     Taraftarlar, Bando Es-Es grubu eşliğinde tezahüratlar yaptı. Bazı taraftarlar da tezahüratlara meşalelerle eşlik etti. Etkinlik, sanatçı Mithat Körler konseriyle sona erdi.
     Etkinliğe, Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mulla Şahbaz ve Ekrem Birsen ile çok sayıda taraftar katıldı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca / Deniz Açık / Okan Yardımcı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Eskişehirsporun 47. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER