Eskişehirsporun 47. kuruluş yıl dönümü

Eskişehirsporun 47. kuruluş yıl dönümü -Basın Sözcüsü Şahbaz: Eskişehirspor camiası, bugünden sonra da emin adımlarla, birlik içerisinde büyümeye devam edecek ve daha da büyük başarılara imza atacaktır


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, kırmızı-siyahlı camianın emin adımlarla, birlik içinde büyümeye devam edeceğini ve daha da büyük başarılara imza atacağını bildirdi.
     Şahbaz, Eskişehirsporun kuruluşunun 47. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 1965 yılında Eskişehirin bağrından çıkarak kurulan ve daha ilk yıllarında Türk futbolunda Anadolunun önderi konumuna gelen Eskişehirsporun 47. kuruluş yıl dönümünü yaşadıklarını kaydetti.
     Şahbaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Eskişehirspor, yakaladığı sportif başarılarla hegemonyalara karşı duran ilk takım olduğu gibi, taraftarının gerçekleştirdiği ilklerle de Türkiyedeki taraftar kültürünün mimarlarından olmuştur. Bu 47. yılımıza gelmemizi sağlayan, başta kurucu üyelerimiz olmak üzere, bu süre içerisinde görev almış tüm kulüp başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, teknik kadrolarımıza, futbolcularımıza ve büyük taraftarımıza minnetlerimizi sunarız. Eskişehirspor camiası, bugünden sonra da emin adımlarla, birlik içerisinde büyümeye devam edecek ve daha da büyük başarılara imza atacaktır. 47. kuruluş yıl dönümümüz tüm Eskişehirspor camiasına kutlu olsun.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporun 47. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER