Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday

Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmesi -Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şahbaz: Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmesi kentimiz ve Türkiye açısından çok önemliydi -Futbolun olumsuzl


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, İsviçrenin Zürih kentinde dün düzenlenen FIFA Yılın En İyileri Ödül Töreninde, Eskişehirsporun da aday olduğu FIFA Fair Play Ödülünü Özbekistan Futbol Federasyonunun (UFF) almasına ilişkin, Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmesi kentimiz ve Türkiye açısından çok önemliydi dedi.
     Şahbaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyadaki bir çok futbol takımı arasında sadece Eskişehirspor Kulübünün bu ödüle aday gösterilmesinin önemli olduğunu kaydetti.
     Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmesi kentimiz ve Türkiye açısından çok önemliydi diyen Şahbaz, şöyle konuştu:
     Yaygın medya ve basında bu çok fazla yer almadı. Futbolun olumsuzluklarına, sayfalarında ve köşelerinde yer verenler, Eskişehirsporun futbolun güzelliğiyle ön plana çıkmasına yer vermedi. Bu, Eskişehirspor camiasını derinden üzdü. Futbolun güzellikleri ön planı çıkartılmalıdır. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştığımız İskoçyanın Saint Johnstone takımı bundan böyle bizim dostumuzdur. İki kulüp birlikte önemli ve güzel projelere imza atacağız.
     Şahbaz, Eskişehirsporun ön protokol imzaladığı Özgün Çek ile ilgili olarak da Özgürün Fenerbahçe ile arasındaki bazı pürüzleri gidermesini bekliyoruz. Bu pürüzler giderildiğinde Özgür Çek ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Özgür, Antalyadaki kampta takımımızla antrenmanlara çıkıyor dedi.
     Eskişehirsporun, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sahasında İskoçyanın Saint Johnstone takımıyla yaptığı maçta korner atışı kullanacağı sırada, rakip takımdan bir futbolcunun sakatlığı nedeniyle yerde yattığını gören Dede, korneri bilerek auta atmış ve topu Saint Johnstonea vermişti. Bu davranıştan dolayı Eskişehirspor, Saint Johnstone taraftarlarınca FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmiş, FIFA da ödüle aday 3 takımdan birinin, Eskişehirspor olduğunu ilan etmişti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER