Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday

Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmesi -Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Tüzün: -Tek Türk takımı olarak aday gösterilmemiz, daha iyilerini yapabilmek adına şevkimizi artırıyor


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, Eskişehirsporun, FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmesine ilişkin, Tek Türk takımı olarak aday gösterilmemiz, daha iyilerini yapabilmek adına şevkimizi artırıyor dedi.
     Tüzün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ödüle aday gösterilmelerini sağlayan centilmen davranışın sahibi Brezilyalı Dedenin, kırmızı-siyahlı takımda ikinci sezonunu geçirdiğini hatırlattı.
     FIFAnın kararının, kulüp adına gurur verici olduğu belirten Tüzün, şöyle konuştu:
     Eskişehirspor olarak her alanda iddialı olduğumuz gibi centilmenlikte de adımızın geçmesi camiamız adına sevindirici. Taraftarlarımızla da bu alanda öncülük ediyoruz. İyi bir başkan ve yönetim kurulumuz, iyi bir teknik heyetimiz ve birbirlerini seven futbolcularımız var. Muhteşem taraftarımızın desteğiyle amacımız Eskişehirsporu büyütmek. Tek Türk takımı olarak aday gösterilmemiz, daha iyilerini yapabilmek adına şevkimizi artırıyor.
     Eskişehirsporun, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sahasında İskoçyanın Saint Johnstone takımıyla yaptığı maçta korner atışı kullanacağı sırada, rakip takımdan bir futbolcunun sakatlığı nedeniyle yerde yattığını gören Dede, korneri bilerek auta atmış ve topu Saint Johnstonea vermişti. Bu davranıştan dolayı Eskişehirspor, Saint Johnstone taraftarlarınca FIFA Fair Play Ödülüne aday gösterilmişti. FIFA da ödüle aday 3 takımdan birinin, Eskişehirspor olduğunu ilan etmişti.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Sedat Gök / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Eskişehirsporun FIFA Fair Play Ödülüne aday Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER