Eskişehir Valisi Koçdemir, trafik kazası geçirdi

Eskişehir Valisi Koçdemir, trafik kazası geçirdi -Kazada Vali Koçdemir, koruması ve makam şoförü yaralandı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, makam aracının Ankara-Eskişehir karayolunda kamyonla çarpışması sonucu koruması ve makam şoförü ile birlikte yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Vali Koçdemirin içinde bulunduğu Sedat Erdem idaresindeki makam aracı, Ankara-Eskişehir karayolu Mahmudiye Kavşağı yakınlarında, sürücüsü öğrenilemeyen 51 EC 776 plakalı kamyona arkadan çarptı. Sürücü Erdemin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu makam aracı, çarpmanın etkisiyle şarampole savruldu. Kazada Vali Koçdemir, koruması Şener Çakır ve makam şoförü Sedat Erdem yaralandı.
     Yaralanan Vali Koçdemir, koruması Çakır ve makam şoförü Erdem, 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Devlet Hastanesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
     Vali Koçdemir ile Erdemin sağlık durumunun iyi olduğu, koruması Şener Çakırın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
     Vali Koçdemirin Eskişehirin 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti çalışmaları için Ankaradan dönerken kaza geçirdiği bildirildi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Valisi Koçdemir, trafik kazası geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER