Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza

Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza -Teşekkür mesajı yayımlayan Vali Koçdemir: Şehit olan Şenel Çakır kardeşimizin adını yaşatmak ve bu elim kazanın hayırlı düzenlemelere vesile olması için gayret sarf edeceğiz (Fo


ESKİŞEHİR (A.A) - Makam aracıyla geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, teşekkür mesajı yayımladı.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Koçdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta resmi görüşmelerde bulunmak için gittiğimiz Ankaradan dönüşümüzde, talihsiz bir trafik kazası geçirdik. Kazanın hemen sonrasında 112 Acil Servis ekiplerinin hızlı ve yerinde müdahalesi, ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve Eskişehir Devlet Hastanesinin yönetici, doktor, hemşire ve personeline verdikleri ileri düzey sağlık hizmeti için samimiyetle teşekkür ederiz. Tedavi sürecimizde telefon eden, mesaj gönderen, dilek ve dualarıyla acımızı paylaşan dostlarımız, iyileşme gücümüze güç kattılar. Tahammül, kabul ve tevekkül derecemizi yükselttiler. Hepsine, gönülden şükranlarımızı sunarız. Zor günümüzde kenetlenerek büyük ve muhkem bir aile olduğumuzu bir kez daha ispatlayan çalışma arkadaşlarımızla birlikte Şenel Çakır kardeşimizin şehit olmasının derin üzüntüsü içindeyiz. Şehit kardeşimize bir kez daha Allahtan rahmet, sevgili eşi ile sevdiklerine başsağlığı ve sabır dileriz. Adını yaşatmak ve bu elim kazanın hayırlı düzenlemelere vesile olması için gayret sarf edeceğiz.
     Vali Koçdemirin içinde bulunduğu Sedat Erdem idaresindeki makam aracı, 14 Aralıkta, Ankara-Eskişehir karayolunun 181. kilometresinde, 51 EC 776 plakalı kamyona arkadan çarpmış, çarpmanın etkisiyle şarampole savrulmuştu. Kazada yaralanan Koçdemir, koruma polisi Şenel Çakır ve makam şoförü Erdem, Eskişehirdeki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.
     Çakır, kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, Vali Koçdemir ile makam şoförü Erdem ise Eskişehir Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER