Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yılbaşına hazır

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yılbaşına hazır -Yılbaşı gecesi 650 emniyet mensubu görev yapacak


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, yılbaşında olası güvenlik ihlallerine karşı önlemlerini artırdı. 31 Aralık günü 650 emniyet mensubu görevi başında olacak.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık günü saat 14.00de başlayacak olan güvenlik tedbirlerinin, 1 Ocak 2013, saat 06.00ya kadar devam edeceği bildirildi.
     Tedbirler çerçevesinde, vatandaşların yoğun olduğu alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve ana arterler ile tren garı, otobüs terminalinde dolandırıcılık, kapkaç, yan kesicilik ve sarkıntılık olaylarına anında müdahale edebilmek ve halkın huzurunu bozacak davranışların önlenmesi için 60 resmi ve sivil ekip, 17 trafik ekibi, 65 çift yaya devriye ve 80 çevik kuvvet personeli olmak üzere toplam 650 personelin görev alacağı kaydedildi.
     Her zaman alınan ve uygulanan trafik tedbirlerine ek olarak, yılbaşı tatili süresince, olası trafik kazalarını önlemek üzere, 21 motorize ve 9 yay devriye ile 30 ayrı noktada yaya ve seyir halinde trafik kontrol ve düzenlemesi yapmak üzere 74 personelin görevlendirildiği de ifade edildi.
     Ayrıca yılbaşında alkollü araç kullanan sürücülere karşı kontrol ve denetimlerin arttırılacağı ve gerekli yasal işlemlerin yapılacağı aktarıldı.
     Açıklamada, Sevinç ve üzüntülerini paylaştığımız Eskişehir halkına sağlıklı ve huzurlu yeni yıl dilerken, halkımızın güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir ifadeleri kullanıldı.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yılbaşına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER