Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri Odunpazarını gezdi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde gerçekleştirilecek Basketbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Finallerini yönetecek A Klasmanı hakemleri ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Merkez Hakem Komitesi yetkilileri tarihi Odunpazarı bölgesini ziyaret etti.
     Odunpazarı Belediyesi Şelale Park, Beyler Sokak, Kurşunlu Camisi ve Külliyesi, Lületaşı Müzesi, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Eskişehir Sanatları Çarşısı ve Cam Sanatları Merkezini ziyaret eden ekibe, belediye yetkilileri tarafından bölge hakkında bilgi verildi.
     Odunpazarı Belediyesinin davetiyle gerçekleştirilen geziye, TBF Merkez Hakem Komitesi Başkanı Metin Şahin, Merkez Hakem Komitesi üyeleri Firuz Koçabaş, Ali Kemal Çimagil, Alper Arıkoğlu ve A klasmanı hakemleri katıldı.
    
     -Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Fidana ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şube Yönetimi, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Fidana ziyaret etti.
     Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Karavil, Genel Sekreter Ali Eryılmaz, Mali Sekreter Ramazan Uysal ve Denetim Kurulu Üyesi Ali Karademir ile gerçekleştirdiği ziyarette, Fidana yeni görevinde başarılar diledi.
     Fidan ise hastanelerin modern çağın gereklerine uygun olarak yenilenerek en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER