Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Batıkent Mahallesinden yeni trafik düzenlemesi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Çamlıca-Batıkent Tramvay Uzatma Hattı çalışması nedeniyle trafik akışını düzenleyici kararlar aldı.
     Belediyeden yapılan açıklaya göre, UKOME, Çamlıca-Batıkent Tramvay Uzatma Hattı çalışmaları nedeniyle Orgeneral Kıvrıkoğlu Bulvarının Arıcılar Sokak ve Coştu Sokak arasında kalan kısımlarının trafiğe kapatılması, Coştu Sokak ile Gündüz Ökçün Bulvarı arasında kalan kısmın, Tombakzade Bulvarı yönünde çalışma alanının gidiş istikametine doğru sağ tarafının tek şerit, geliş istikametinde sağ tarafına doğru tek şerit olarak düzenleme kararı aldı.
     Ayrıca, çalışma bölgesinde bulunan taksi durağının yeri de geçici olarak Kervanlar Sokaka alındı.
     Yetkililer, çalışma yapılan bölgelerdeki yolları kullanacak olan sürücülerin, alternatif yolları tercih etmesini ve inşaat alanlarındaki trafik işaret ve işaretçilerine uyumasını gerektiğini bildirdi.
    
     -Garanti Plaj Futbolu Ligi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Garanti Plaj Futbolu Ligi 2012 sezonu Eskişehir Tepebaşı Etabı sonuçlandı.
     Tepebaşı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, heyecan yaşanan turnuvada şampiyon DC Güvenlik oldu. Final maçında DC Güvenlik, Çim Mağazalarını 2-1 yenerek kupaya ulaştı. Turnuvanın 3üncülük maçında Taşhan Döner, Mirsayı 6-3 yenerek 3üncülüğü aldı.
     Şampiyon DC Güvenlik takımının kupasını Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç verdi. Turnuvanın 2ncisi Çim Mağazalarının kupasını İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, 3üncü olan Taşhan Dönerin kupasını Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam verdi.
     Turnuvanın gol kralı Oturanel İnşaat takımından Emre Karaer olurken, en iyi kaleci DC Güvenlik takımından Ahmet Gün oldu.
    
     -Odunpazarı Belediyesinden üst yapı çalışması
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi, üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi, Büyükdere ve Çankaya mahallelerinde tretuvar ve asfalt çalışması gerçekleştiriyor.
     Ulaşım sorunun çözümü için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bölge sakinlerine baskılı ve renkli asfalttan oluşan düzenli yaya yolları yapılıyor.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER