Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Yelkenli tekne eğitimini tamamlayanlara sertifika


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün işbirliğiyle düzenlediği optimist yelkenli tekne eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kursiyerler sertifikalarını Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özen ve yönetim kurulu üyesi Hüdai Doğudan aldılar.
     Özen, törende yaptığı konuşmada, denizi olmayan Eskişehirde yelkenli tekne eğitimine verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşene teşekkür etti.
     Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkındaki yapay gölette gerçekleştirilen, 18 saatlik optimist yelkenli tekne temel eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerler, denizi olmayan Eskişehirde yelkenli tekne eğitimi alabildikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.
     Kursun gelecek dönemleri için kayıtlar, parktaki Parkı İdari Binada devam ediyor.
    
     -Tekvandoculardan Başkan Ataça ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi Tekvando Spor Kulübü sporcuları, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataçı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Tekvando Spor Kulübü sporcuları ve çalıştırıcı Dilek Karakuyulu, kendilerine verdikleri destekten dolayı Ataça teşekkür etti
     Karakuyulu, 15 kulüpten 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Eskişehir Yıldızlar Tekvando Turnuvasında büyük bir başarıya imza atarak 3. olduklarını anlattı.
     Ataç da, geleceğin başarılara imza atan çağdaş gençlerini yetiştirmek için amatör spor ve sporculara büyük destek verdiklerini belirtti.
    
     -Tepebaşı Belediyesinden yol yapım çalışmaları
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama, yol açma, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çukurhisarda çalışmalarını yürüten Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarıyla bölge halkının sorunsuz bir şekilde ulaşım olanaklarından yararlanmasını sağlıyor.
     Çalışmalarla Çukurhisarda cadde ve sokakları asfaltlayan Tepebaşı Belediyesi, yaz dönemiyle Tepebaşı bölgesinde başlattıkları çalışmalara Eğriöz, Keskin ve Fevzi Çakmak gibi mahallelerde de devam edeceklerini bildirdi.
    
     -Tepebaşı Belediyesinden adaptif binicilik eğitimi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü adaptif binicilik eğitimiyle çocuklara ata binmeyi öğretiyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, adaptif binicilik eğitiminin bu haftaki misafirleri 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezinde atölye çalışmalarına katılan çocuklar oldu.
     Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezinde oluşturulan özel alanda uzman eğitmenler tarafından yönlendirilerek ata binmeyi öğrenen çocuklar büyük mutluluk yaşadılar.
     Yetkililer ata binmenin bir çok faydası olduğunu belirterek, adaptif binicilik sayesinde çocukların öğrenme becerilerinin geliştiğini, denge, duruş, koordinasyon ve motor gelişimlerin ilerlediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER