Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Özel eğitim öğretmenlerinden engellilere ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Avrupa ülkelerinden on dört özel eğitim öğretmeni ve gönüllü, Tepebaşı Belediyesi Gökkuşağı Kafe ve engelliler için hazırlanan Selami Vardar hobi bahçelerini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Litvanya, Almanya, Romanya ve İtalyadan gelen yabancı konuklar, down sendromlu engellilerin çalıştığı Gökkuşağı Kafede yemek yedi.
     Anadolu Üniversitesi (AÜ) Özel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Atilla Cavkaytarın da aralarında bulunduğu grup, Zincirlikuyuda engelliler için yapılan Selami Vardar Hobi bahçelerini ve orada üretimde bulunan engellileri ziyaret etti.
    
     -Pinhani Grubundan Babalar Günü konseri
    
     (Fotoğraflı)
    
     Pinhani grubu Eskişehirde Babalar Günü konseri verdi.
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Pinhani grubunu kutlayarak geceye katılanlara keyifli bir konser geçirmelerini diledi.
     Pinhani grubunun solisti Sinan Bıçakçı da, denizi olan bir kentte büyüdüğünü vurgulayarak, Eskişehirin denizi olmamasına rağmen yaşanabilecek bir kent olduğunu anlattı.
     Rock müzik gruplarından biri olan Pinhani konseri beğeni topladı.
     Tepebaşı Belediyesi Halk Oyunları grubu da, geceye renk kattı.
    
     -Türk Halk Müziği Korosundan konser
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, sezon sonu konserini verdi.
     Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde verilen konserde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sezon sonu konserini veren koroyu ve saz arkadaşlarını emeklerinden dolayı kutladı.
     Sivas, Eskişehir, Denizli, İzmir, Tekirdağ, Diyarbakır, Burdur, Kerkük, Erzurum ve Silifke yöresinden türküler solo ve koro olarak okundu.
     Orkestra şefi Aytaç Karausta yönetimindeki koronun konseri, beğeni topladı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER