Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Erkekler ve Küçük Bayanlar hentbol takımları, Türkiye Şampiyonası grup maçlarına galibiyetle başladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Erkekler ve Küçük Bayanlar hentbol takımları, Nevşehirde düzenlenen Türkiye Şampiyonası grup maçlarına galibiyetle başladı.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Küçük Erkekler Hentbol takımı, Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Küçük Erkekler takımını 25-21, Küçük Bayanlar takımı ise Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Küçük Bayanlar takımını 28-14 mağlup etti.
     Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özen, kulübün faaliyet gösterdiği tüm dallarda Eskişehiri başarılı şekilde temsil ettiğini belirterek, amaçlarının gruplardan iyi sonuçlarla çıkarak yarı final, ardından da final müsabakalarına katılmak olduğunu ifade etti.
    
     -Büyükerşen, Sarar Frankfurt Mağazasını ziyaret etti
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Sarar Frankfurt Mağazasını ziyaret etti.
     Almanya Federal Cumhuriyetinin Frankfurt Belediye Meclisi, Frankfurt ile Eskişehirin kardeş şehir olmasını kapsamında Almanyada bulunan Büyükerşen, Sarar Protokol Müdürü ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alaattin Çoban ve beraberindekilerle Frankfurtun Kaiserstr Caddesindeki Sarar Frankfurt Mağazasını ziyaret etti.
     Büyükerşen, Sararı Avrupanın en prestijli caddelerinde, dünya markalarıyla yan yana görmekten dolayı gurur duyduğunu belirterek, Eskişehirde doğup büyüyen Sarar markasının hem Eskişehir, hem de ülke ekonomisine katkılarından dolayı takdiri sonuna kadar hak ettiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER